Compta amb els millors professionals
per a la gestió de la teva comunitat

Serveis integrals d'administració de comunitats
Una dilatada experiència
Solucions de gestió a la mida de cada comunitat

Aconsegueix el millor servei d'administració de comunitats a Barcelona

 

Si estàs buscant les millors prestacions en l'administració de comunitats a Barcelona, nosaltres podem brindar-te més de 20 anys d'experiència oferint solucions personalitzades per a la satisfacció dels nostres clients.

A més a més, som professionals inscrits al Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, alhora que estem també enregistrats com a agents immobiliaris en el registre oficial de la Generalitat de Catalunya. Disposem d'una assegurança tant de Responsabilitat civil professional com de caució.

Administración de comunidades en Barcelona

Avantatges econòmics per als propietaris

Brindem uns serveis d'administració en els que l'eficiència i diligència sempre repercuteixen en un estalvi general de les quotes que han de satisfer els veïns. Aquest estalvi s'aconsegueix bàsicament amb:

  Implantació de mesures per incrementar l'estalvi energètic
  Fort compromís ètic que ens porta a rebutjar gratificacions dineràries per treballs realitzats per terceres persones
  Transparència, mitjançant la gestió conjunta dels comptes corrents amb els presidents

 

D'altra banda, garantim amb la nostra gestió la reducció global dels costos associats als proveïdors, avalant-nos al llarg de la nostra dilatadíssima trajectòria un fort compromís ètic amb els nostres clients, que ens porta a rebutjar la realització de males pràctiques com, per exemple, la acceptació de gratificacions dineràries per treballs realitzats per tercers i que els encareixen. Per garantir una major transparència, treballem amb comptes corrents cogestionats pels presidents de les comunitats.

De manera que, si busques el millor servei d'administració de comunitats a Barcelona, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Administración de comunidades en Barcelona

Estarem encantats d'informar-te en profunditat i d'assessorar-te sobre tot el que podem oferir a la teva comunitat

Top